Oj vad han försöker!

Var ju ett tag sedan Charlie började att försöka ta sig framåt, ja han har ju försökt i sådär hela sitt liv (dvs från ca 1mån) och har med jämna mellanrum tagit sig en liiiiten bit. Dock har han inte riktigt kommit på hur han ska göra, och blir självklart sådär lagom förbannad som bara han kan bli när det inte går som han vill ;) För kanske 1½ månad sedan började han att skjuta upp rumpan i luften och försöka komma i krypställning, utan succé, mer en arg bebis.

Nu kommer han i alla fall bakåt, men är det kul? Nej. Han ska ju FRAMÅT! Så ingen gladare bebis för det. MEN insåg idag att det nog inte är långt kvar. rumpan åker mycket längre upp och bara han kommer på att han ska trycka upp överkroppen samtidigt som underkroppen så lär det gå! Vet dock inte om jag ska tycka det är såååå jättepositivt.. Som det är nu hinner man ta en snabbdusch när han ligger på golvet och är nöjd, men den lyxen är snart över.. Då blir det till att duscha när ungen sover, och akutduscharna blir nog ett minne blott.. Men visst är det ändå helt totalt underbart att lillungen utvecklas! Finns inget roligare!

Och såklart är han lika glad och go som vanligt, sur och arg är han bara när han försöker ta sig iväg och inte lyckas ;) Och du, FAN ta dig om du rör han mitt upp i sitt kämpande. Han kan själv, och envis är han ju som sagt ;)


Charlie försöker ta sig framåt...


...och här "äter" han avocado

Kommentarer
Postat av: Nana

Gud va söt han är! Måste ju träffas snart tycker jag =P

2010-09-30 @ 12:57:24
URL: http://marsipangrisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0