Lite bilder från helgen :)

Här kommer det lite bilder från midsommarhelgen som spenderades i Stöde hos farmor och farfar :)



Mamma och pappa hälsar och tackar för en supermysig helg hos er, dom säger att det var skönt att få gå långa promenader i det sköna vädret :)

GLAD MIDSOMMAR

Här kommer en midsommarhälsning från mig och mamma och pappa!

Vi spenderar vår helg hos farmor och farfar i stöde, och idag gick vi upp på Huberget för att titta på midsommarfirandet med stångresning och allt vad det innebär. dessvärre började det störtregna så farfar fick komma och hämta oss. Sen har dom vuxna ätit god mat och jag har sovit ganska mycket idag, så jag planerar att vara vaken inatt men vi får se, jag har inte bestämt mig än :)

Glad midsommar till er alla önskar Charlie, mamma och pappa :)


Snart helt frisk :)

Vart en tur på akuten och en tur på barnakuten för att få riktig hjälp och få allt förklarat (På akuten vart jag bara avvisad och fick inget förklarat alls, riktigt dåligt!), barnakuten var så grymt trevliga och vänliga och gjorde allt för att ge oss bästa hjälp! läkaren där trodde att charlie skulle vara frisk inom 5 dagar :) Dessvärre kan ju hostan sitta i om vi har otur, och det är ju bara den kvar nu.  Men hoppas på att den är borta till midsommar :)

Idag hade jag som plan att vi skulle ta oss till stranden, men lite tråkigt utan sällskap så passade på att städa balkongen medan Charlie sov istället :) Så nu kan man vara där ute på riktigt :D Så Charlie ligger på sin filt där ute och leker i babygymmet :D Riktigt rligt att se på han ^^ Han undersöker verkligen sakerna, och försöker använda händerna, har bara inte riktigt förstått hur man ska göra ;) Men ibland lyckas han och då blir det leende från öra till öra ;)

En väldigt koncentrerad Charlie ^^


Våran gladskit :D Detta är även dagens outfit ^^ Är det sommar så är det :D


Nej nu ska jag ut och prata med han, han pratar så grymt mycket just nu :D

/Simone

Detta jäkla slem och snor!

Charlies snorighet har vägrat släppa! Jag trodde någon dag att det var borta, men var tillbaka lika fort igen och det blir bara sämre =/ Att använda koksalt ochsnorsug är ett måste men man drar sig för det så han verkligen avskyr det! (Och inte så konstigt, jag skulle med avsky om någon sprutade in vatten i min näsa!) Dessvärre fungerar det knappt längre heller, märker varken till eller från så ja då drar man sig från det bara mera. Snorigheten har även smittat av sig till halsen, så numer är han grymt slemmig i halsen med =/ Varken jag eller Andreas har sovit speciellt bra eller mycket nu i helgen pga detta, inte Charlie heller för den delen, han vaknar ju av skiten! Börjar lessna lite..

Men imorgon ringer jag VC direkt när dom öppnar, fick även tipset att ringa till barn avd. på sjukhuset då VC egentligen inte kan göra så mycket åt slemmet, bara konstatera. Så egentligen får vi nog se hur det känns imorgon när vi vaknar. Har iaf bil så det känns bra. Hoppas bara att bli tagen på allvar, för så här kan varken vi eller han ha det =/

Ska försöka göra en update imorgon om hur det går!

/Simone

MVC & snorighet

Idag vart det en tidig uppstigning och morgon för mig och Charlie då vi skulle ta bussen till stan som gick 9. Men gick bra det med :) Blev dock lite stressigt där på slutet.. Men vi hann i alla fall med bussen och kom itid till MVC då jag skulle på efterkontroll. Allt där gick bra och vi såg även till att Charlie inte kan få några syskon på ett tag ;) Vart förånansvär billigt, gratis faktiskt! Visste inte att kopparspiraler var gratis :O Hoppas detta funkar annars har jag "bara" 10kg tills jag får äta p-piller igen ^^ (Måste banne mig kolla vad det är pappa har mer exakt så jag vet om jag ens får äta dom över huvud taget..) Men funkar detta så är det ju great :D (Kanjag inte äta p-piller är ju detta dessutom mitt enda alternativ av diverse anledningar..). Men Charlie uppförde sig iaf perfekt! (Han sov alltså hela vistelsen ^^). Sedan gick vi till baugetterian och köpte med oss en sallad hem :) Nu har Charlie legat på mage på golvet och tränat nacken lite, vilket slutade med att han däkade, så jhag ska nog ta och städa lite eller greja lite ekonomi :)

Förkylningen jag och Charlie fick vägrar släppa helt =/ Vi båda är pigga och så men snoret vägrar att försvinna! JAg tänker inte så mycket på det men lillstackaren får itne alls ur sig det =/ Så gick på apoteket och köpte näsdroppar innan vi åkte hem från stan, och jag hoppas så att det funkar! På dagen funkar det rätt bra, men lilleman vaknar på natten av att näsan är så täppt.. Har spolat med koksalt förut (kan lova att man känner sig som världens hemskaste mamma då! men vad ska man göra..) och det har funkat, tills inatt =/ Så hoppas innerligt att näsdropparna funkar!

Nej nu ska vi ta och göra något vettigt ;D

Nyfiken Charlie^^




Charlie sover på sitt egna lilla vis ;)

Badat och varit sjuk

Ny vecka nya upplevelser:)

Här i veckan som varit har jag blivit sjuk för första gången (säkert inte sista), och jag tror det är mamma som smittat mig :( Det började med att mamma blev snorig, febrig och ont i halsen. Så hela den dagen och dagen efter så sov jag så gott som hela dagen, och mamma o pappa tyckte jag kändes varm så dom tog tempen!

37,9 grader! Inte mycket, men är man inte så stor så känns det ändå kan jag lova! Eftersom alla läkare vill att man ska höra av sig då man är febrig innan man är ett par månader, så ringde mamma sjukvårdsrådgivningen. Dom tyckte vi skulle höra av till vårdcentralen för rådgivning. När vi väl kommit i kontakt med dom, så fick vi en tid kl 3 samma dag :) Det var lite tur i oturen att pappa jobbade kvällen den dagen och började kl 4 så han kunde följa med oss dit:)

Doktorn sa att det bara var en vanlig virusinfektion, så vi fick åka hem igen men skulle åka in till sjukhuset om det blev sämre vilket det inte blev :) Så idag (torsdag) har jag varit på morbror Adrians studentfest och träffat en massa folk. Dessvärre har jag varit lite trött efter min feber och all uppståndelse så jag blev lite grinig till slut... Men innan det han jag sitta hos tant Erika och mammas kusin Arvid (Erika är också mammas kusin, men det är roligt att kalla henne för tant bara ;) ) Så jag lägger in några bilder på det och några när jag badar, och en bild när jag ser cool ut i en rocktröja och kammobyxor :)

Ha det gott så länge så hörs vi!!

/Charlie genom pappa



Liten blir stor!

Idag har vi varit på Noels dop i Timrå kyrka :) Riktigt mysigt och trevligt var det :) Och här kommer en bild på Charlie liggandes på kyrkbänken :)


Här kommer mer bilder som vi tagit under dagen :) Dels en bild i vagnen från imorse och sedan en från nu ikväll när Charlie har en pyamas jag trodde var sååå gigantisk men den var bara lite stor :O (en i 62/68 från Kappahl)




/Simone

Bättre sent...

...än aldrig!

Simone och Charlie var på BVC för vägning och mätning i Onsdags, lillen börjar bli stor!!

Han är nu 57,5 cm lång, och väger 5040 g. Han fick beröm av läkaren (som det visade sig har undersökt mig för några år sedan oxå) som tyckte att han var riktigt stark i nacke och huvud och väldigt alert och följdsam.

Han skrattar ofta och är för det mesta glad (dock inte ikväll, har varit grinig och gnällig ett par timmar nu), och vi börjar även få det på bild nu :D

Som sig bör kommer även några bilder...



Nej, nu är det sängen som gäller. Imorn ska vi åka till Timrå på dop, så det är till att vara pigg och utvilad så kanske en liten son är glad igen.

RSS 2.0