Hemma igen :D

Han har gått upp i vikt, 90g sen igår morse! Det tar sig sa mordbrännar´n

Eftersom ersättningen funkar jättebra tillsammans med amningen så såg dom ingen anledning att vi skulle vara kvar om vi inte vill, och det ville vi såklart inte, så vi fick lov att åka hem:) Men vi ska upp till BB på söndag fm för att väga lilleman igen, men det tar vi så gärna. Som tack för maten så både kissade och bajsade Charlie ner sköterskan som utförde vägningen, det är min pojk det ;) Så på vägen hem var det bara att svänga in på affären och köpa ersättning.

Han är mycket piggare och starkare igen, som han var för en vecka sedan. SKÖNT tycker mamma och pappa naturligtvis, jag tror även Zmirre tycker det är skönt att ha oss hemma igen oxå.

Nu blir det att vila hela helgen, har ju inte blivit mycket av den varan de senaste dagarna...

Ha det så länge

Simone
Andreas
Charlie

Sjukhuset

En kort sammanfattning...

Vi for in akut i Onsdagskväll/natt då det lät som Charlie inte fick luft :( Detta oroade inte läkaren då det gick till sig och alla värden var bra :)

MEN... Däremot hade han tappat ännu mer i vikt, nu var han nere i 3300g, födselvikten var 3728 så doktorn ordnade så vi fick komma upp på BB över natten med intensivamning dvs amma efter 1,5 timme hela natten (ett monsterjobb av Simone). På läkarronden påföljande morgon så ville dom vi skulle vara kvar en natt till, och vi fick börja med tilläggsersättning, men nu kunde vi återgå till mat var tredje timme.

Med hunden hemma och alla hundvakter utspridda på diverse resor över land och rike fick jag pendla dagen mellan några timmar på sjukhuset och några timmar med hunden, men enligt grannarna så har han iaf varit tyst och snäll då han varit ensam. Simones föräldrar ställde upp och var hundvakt över natten till honom så jag fick sova med mina kära på sjukhuset, gud så skönt.

Nu äter Charlie kontrollerat då vi ger han ersättning och vi ska vänta in läkarronden runt kl 10 - 10:30, och hoppas lilleman gått upp i vikt och vi får åka hem, det känns som vi får göra det :D

Allt för denna gång
/ Andreas

Dagens bilder :D


Jag och hunden

Jag tänkte att jag måste visa er alla min hund oxå, så här kommer en bild på mig och hunden...


Första veckan i bilder...



Håll till godo :D

Premiär :)

Nu är det dags för en ny blogg tillängnad vår son Rolf Charlie Ove Andersson,
detta då det blir konstigt med den gamla "kommer snart" då han har kommit:)

Här kommer ni att få följa vår sons framsteg och utveckling, det kanske även finns en viss risk att
vi skriver om lite annat oxå men det får ni ta. Vi ska även hålla den uppdaterad med bilder:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0